Förlust mot ett mediokert div 4 lag. 

Ja, vad skall man säga dagen efter en insats som måste vara årets sämst mot ett lag som knappast imponerande. 

Som så många gånger tidigare i år har vi pratat om diverse saker, hur vi skall agera, jobba för varandra och hur bollen skall gå. Efter senaste matchen mot Rosersberg kändes det ändå som att vi var på gång men kvartsfinalen mot Brottby var årets sämsta prestation och inget annat än en ren och skär besvikelse. 

Vi inleder matchen på sämsta tänkbara sätt. Istället för att sätta press på ett lag som helst skickar långa bollar, backar vi hem och låter motståndarna försöka trilla boll, oftast blir det inte farligt men ändå är det onödig energi som spills. 

i minut 31 gör brottby 1-0 på straff, en straff som vi trodde var blåst på skämt, men tydligen hade domaren för dagen sett något ingen annan sett. 

Om Rosergsberg var ett spelskickligt lag som försökte trilla boll och hitta fina kombinationer var Brottby raka motsatsen. Här var det några passningar i backlinjen och sedan en långboll ut på kanterna för att sedan stångas i straffområdet. 2-0 kommer till på det viset, bollen skickas in i straffområdet och en Brottby-spelare får helt ostört nicka in 2-0. 

3-0 kommer till genom en långboll som slås från motståndarnas mittback, över våran backlinje och där bollen lyfts över dagens målvakt, Viktor. 

Vi lyckas dock reducera till 3-1 på en utav våra bonusstraffar innan halvtid. ( Sina ) 

Andra halvlek inleder vi som vi pratat om, en helt annan energi. Vi sätter högpress och Brottbys tidigare ”passningsspel” bestod nu oftast utav en hemåt pass och sedan en långboll. Vi vann boll och det kändes som att vi var på G. 

Oturligt nog gör Brottby 4-1 på ingenting, en kommunikationsmiss leder till att Brottby gör mål på vårt inkast på defensiv planhalva. 

Vi fortsätter att kämpa på, oftast genom snabba kontringar då vårar passningsspel för dagen var obefintligt. vi lyckas dock reducera både till 4-2 ( Alonzo ) och 4-3. ( Sina ) 

Priset för årets fulaste tackling går nog till Brottby då Honar fick en brutal kapning på offensiv planhalva, en glidtackling med sträckt sula som fjuttigt nog resulterade i ett gult kort, ett gult kort som domaren även var tveksam till att dela ut. 

Vi förlorar tyvärr dagens batalj med 4-3 trots en nick i ribban. Summerar man matchen kan man nog lugnt säga att är en besvikelse att vi som lag inte kan upprätthålla den energin som vi hade en vecka tidigare. Vi borde, med facit i hand, kunna trilla boll på ett bra mycket mer effektivt sätt och således kunna skapa chanser genom att låta bollen gå.

Nu tar vi en behövlig paus och kommer tillbaka starkare inför div 5.
Vi tackar alla som kom ner igår och heja fram oss.
Ses

Viva Persien