Dagens drabbning skulle visa sig vara en riktig nagelbitare.
Motståndet stod Funbo if för, ett lag som på förhand ändå stått för relativt bra insatser.

Första halvlek är nog bollinnehavet 90-10 till vår fördel men liksom tidigare matcher har vi svårt att hitta kombinationsspelet och dom avgörande passningarna. Adam inleder kvickt på sin vänsterkant och har några fina aktioner men tyvärr resulterar det inte i något mål.
1-0 kommer på en fast situation, det var på tiden, vi har många gånger tidigare under seriespelet nämnt att vi måste bli bättre på fasta och det är kul att det gav frukt idag. Navid skarvar en hårt slagen hörna som går mot första och Mohammed dunkar in första målet från nära håll.
Vi fortsätter att hålla i boll men utan den farten och energin som man förväntas av Persien.
2-0 blir det på ytterligare en fast situation, frispark från som slås in och sist på bollen blir Adam som skickar bollen upp i nättaket.
Vi slår av takten mot slutet av första och går i halvtid med en ganska så seg känsla trots ledning 2-0.

Andra halvlek är ett riktigt sömnpiller, först och främst fungerar inte spelet alls. Vi blir långa i lagdelarna samtidigt som funbo hittar energi och löpvilja.
Vi slappnar av mer och mer och det krävs att funbo skall göra 2-1 för att vi skall vakna och förstå att vi åtminstone måste skapa chanser som kan resultera i mål, och som vi gör det, gång på gång, friläge efter friläge missar vi återigen solklara chanser.
Det är svårt att analysera vad som går fel när vi som lag inte lyckas göra mål trots en rad med målchanser.

Istället för 3-1 gör funbo 2-2 efter att vi står och dräller i straffområdet och lyckas ge bort en gratis hörna. Som vi sagt tidigare, misstag straffar sig – oavsett vilken nivå man spelar på.

Sett till 90minuter finns det ingen tvivel att vi ska gå av banan med 3 poäng i bagaget men idag blir tyvärr delad pott. Mycket besvikelse och irritation vilket är förståeligt när man inte vinner – för vi vill trots allt vinna fotbollsmatcher.

Ibland måste man lära sig genom den svåra vägen och det är att lära sig utav sina misstag, både individuellt men även som lag. Vi hoppas vi alla förstått vad det innebär nu så vi slipper höra samma gnäll varje vecka.

På fredag väntar en riktigt spännande match borta mot Märsta som hakar på toppen tillsammans med Knivsta och Arlanda.

Idag deppar vi, imorgon är vi tillbaka och på fredag ska vi visa vad Persien står för. Mot 3 poäng! Nu kör vi!

Viva Persien