I Tredje matchen för säsongen stod ”Frösunda” för motståndet, Frösunda som inlett serien med att spela oavgjort och förlorat började omgång tre på ett stabilt sätt där vi fick föra spelet samtidigt som Frösunda letade efter snabba kontringar.

Första halvlek försöker vi trilla och hitta kombinationer utan någon framgång, vi trummar på bra och har några bra lägen som borde inkassera åtminstone 1-2 mål. Tredje matchen i rad där vi har hundraprocentiga chanser men ändå så blir det inte så mkt mer än just bara en chans, tur att nästa match redan är nästa vecka så vi kan ändra på det!

Andra halvlek dominerar vi fullständigt tills Frösunda får en hörna & på något konstigt vis ligger vi under med 0-1.
Några minuter senare tar vårt mittfält tag i bollen på offensivplanhalva, passar ut bollen till Navid som på ett snyggt sätt tar sig förbi sin motståndare och distinkt sätter dit bollen i vänstra hörnet. 1-1 inom loppet av bara några minuter.
Och tacka för det, Navids mål gav oss energi och på 10 minuter står det 4-1.
Vi hittar återigen djupledsbollar konstant som resulterar i farligheter.

Sista 25 är riktigt sömnpiller och vi går ifrån våran spelidé helt och hållet. Trötta huvuden i värmen som var? Försäkrade om att det var klart trotts 25min kvar? Ja, det är många frågor man kan ställa sig om varför nivån sjunker så pass och vi slutar spela. En fotbollsmatch är 90 min lång och det räcker med några få minuter så kan det plötsligt stå lika eller att man ligger under, bara att titta på senaste matcherna i CL (tjena atalanta)

Frösunda lyckas sätta dit 4-2 efter slarv från oss och båda lagen har bud på att sätta dit några bollar. Jonte var grym i mål med några viktiga räddningar redan i första halvlek.

Nu trummar vi vidare och möter funbo på lördag, hoppas segertåget fortsätter rulla då med!

Vi tackar Frösunda SK och domaren för en bra match

 

Viva Persien