Match nr 2 i årets upplaga av div 6 södra bäddade för en match med två spelskickliga lag som vunnit sina premiärer.

Med strålande sol gästade FC Arlanda 2 oss på Årsta IP.

Vi inleder första 15 med ett bra rappt passningsspel och har bud på både 1 och 2 noll, men bollen vill inte in i mål. Ju länge matchen går, slappnar vi av och låter Arlandas unga och kvicka spelare få föra spelet.

I minut 23 lyckas Arlandas forward sno åt sig bollen på offensiv planhalva och på en passning friställa sin medspelare och 0-1 är ett faktum. Arlanda fortsätter att trycka på och Armin i mål har en del att göra med reder ut det på bästa möjliga sätt.

Vi kämpar på och sliter, men lyckas inte reducera trots att vi har chanserna. Vi går in halvtidsvilan med 0-1.

Andra halvlek börjar och det vi har pratat om i halvtidsvilan är precis det vi inte gör. I min 50 gör Arlanda återigen mål efter slarv från våran sida. Idag visar det tydligt att misstag straffar sig oavsett vilken nivå man spelar på.

I min 57 tar sig Gil förbi 3-4 Arlanda spelare med sin briljanta teknik och serverar Alonzo, inga konstigheter vid detta avslut. 2-1 och hoppet tänds igen.

Efter reducering i 57:de minuten börjar vi varva vårt spel med korta och långa passningar vilket friställer våra spelare, men idag ville inte bollen in. Under en period blir varje anfall farligt och vi har nog både 4 och 5 lägen som borde resultera i mål.

I min 87 får Arlanda en frispark utanför straffområdet längst utsidan av målområdet. Frisparken spelas in, studsar på vägen, in i bortre delen av målet. Plötslig leder Arlanda med 3-1 vilket också blir slutresultatet.

Summa summarum, sätter man inte sina chanser blir det svårt att vinna fotbollsmatcher samtidigt som man inte kan bjuda ett duktig fotbollslag som Arlanda på sådana misstag som vi tyvärr idag gör.

7 matcher, 7 finaler, och vi fortsätter att trumma på! Än är ingenting klart och vi fortsätter kriga på.

Nästa lördag åker vi ut och möter Frösunda SK

Viva Persien